Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU TOG

 

 

Vi flög

 

tillsammans

 

en liten stund

 

när vi skildes

 

du tog

 

vingarna med




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-16 18:47



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En stark dikt!
2013-08-18

    Dan Myrbeck
Inte bra!
2013-08-17

  Lars Hedlin
Berörs
2013-08-17

    maija tuori

Berör ...fin
2013-08-17

  Katinka VIP
Suveränt bra! Så känns det..
2013-08-16

  Carina Bendix
Nej, titta noga en gång till..dom finns kvar..:)
2013-08-16

  M M Mannheim VIP
Det sägs att änglar egentligen inte har några vingar, men ändå verkar de flyga.
Fint om att någon tog vingarna, men jag tror att du ändå kan flyga i drömmarna.
2013-08-16

  stig wikman
DU ÄR EN
ÄNGEL.
( trots saknaden
av vingar )
LOVE,
2013-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP