Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andar

_____________________

Andar vandrar i min närhet

ibland är det energier

ibland är det fantasier

ibland är de där och verkligen

känns i närvaron.

 

Sånt får man inte så ofta

i vårt land tala om öppet

utan att man verkar hallucinera

men Gud tror man på och att Jesus

kan vara i vår närhet.

Så vad är sant och inte?

 

Vem dömer?Gud? Satan? Du? Jag?

Andarna? Eller hopen av får?

 

Tror man på övernaturliga saker,

har varit med om det och känner av

energier såväl mänskliga som övernatuliga

så verkar många troende anse man är häxa

och polare med Satan.

 

Isåfall är jag hellre det, än att vara så stel!

Jag lever hellre i ett helvete som

är äkta än i en himmel som är fylld

med falskhet

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-08-16 23:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag vet hur det känns... Pratar inte dock om upplevelser jätteöppet.. För då är man lite "konstig"... Eller så blir hyperreligiösa släkten förfärad... =/

2013-09-05

    ej medlem längre
Stämmer så fantastisk väl överens med om mitt eget liv...
Det man upplever...upplever ingen annnan
Det man känner...känner ingen annan
Härlig öppenhet!
2013-08-24

  zallander
fy fan va bra!
2013-08-20

  zallander
fan vad jag gillar detta, det finns hopp om världen hör ja.
2013-08-20

  Ole Sunnerfjell
Atmosfärer, krafter, infall, tystnad kopplas till beröring fysiskt eller psykiskt och bildar en aura om dig, med dig eller som en uppenbarelse
Själens "checkpoint Charlie" väger vad som får plats i dig
2013-08-19

  MoonCalled
Den här var väldigt bra :D
2013-08-19

  Edgar Allan Ågren
intressant
hoppas det är ljusa andar
du känner av :)



2013-08-19

  petter rost
Ja Magica, du är ett livsvittne! Ibland är ditt vittnesmål som en smekning, ibland som en fet smäll på käften, alltid känns de. Mitt i min innerliga uppskattning av denna dikt, skulle jag ändå vilja ändra ett ord, ett enda: i 4e strofen 4e raden skriver du "så verkar många troende anse man är häxa" – varför 'troende'? Jag är förvisso inte troende men anser inte att det bara är troende som kan hysa den tanken - som jag f ö inte kan förlika mej med då jag inte kan se häxan som något ont..!

Och du, min polare med satan, den sista strofen är en diamant!
2013-08-17

  Lars Hedlin
Underbart insiktat..är ju utbildad healer ......
2013-08-17

    ej medlem längre
Stark och bra,ja jag håller med till fullo.
2013-08-17

  Katinka VIP
Kan verkligen instämma i det du skriver. Väldigt bra!
2013-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP