Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egen buske är guld värd

underbara bär
bärs upp av nedtyngda grenar
Hallå i hallonbuskarna
taggade till tusen
burkfyller och bukfyller
varmt, sött och klibbigt
insyltat och frysfyllt
toppen
med grädde på toppen




Fri vers av prima donna
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-17 16:02



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Härligt fylld med bibetydelser! De gamla goda hallonen får delvis ny smak... Och vilken skön dragkamp i början :)
2013-08-18

  justine fox
mums! :)
2013-08-17
  > Nästa text
< Föregående

prima donna