Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det regnar igen ...

 

 

Ligger här

i mitt eget kungarike

tänker på dig

den som jag hållit så kär

det regnar

jag vet

men bara utanför

aldrig inuti

så kom,

kom nu

och lägg dig alldeles

bredvid ...

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 263 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-18 11:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Åh...så fint...
2013-08-19

    Birgersdotter VIP
vacker
2013-08-18

  M M Mannheim VIP
En dikt om kärlek och känsla.
2013-08-18

  Lars Hedlin
Kanske regnet dunstar i värmen som blir! ;)
2013-08-18

  Quasimodo
En skön och varm inbjudan till bredvid.
2013-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One