Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tur-nummer

Åttiofem centimeter ovan markhöjd
finns vilja och kraft
Arga, snabba, glada ben med
tjugotre på skor

I nitton månader
Kärlek, trötthet, Magi, vilja
Fyrtio plusplus nästintill omöjligt

Nio månader längtan
oväntat men ändå så Självklart
Du saknades Älskade barn
nummer fyra




Fri vers av prima donna
Läst 218 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-18 22:11



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Ja, alla nummer är värda att älska :) Snarare än som numerologi tror jag numera på siffrornas musikaliska kraft...

Blir sålunda särskilt lycklig av din iakttagelse av vad som utspelar sig på 85 cm höjd! Både åtta och fem sägs dessutom vara klassiskt kvinnliga tal... (med tre fina steg emellan sig).
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

prima donna