Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss Vandra genom världen !

Kom följ med mig, ta min hand


Låt oss Vandra genom världen på stjärnbeströdd jord


Vi förenar oss vackert i universums allt


Ömt omhuldrar jag din lena kropp i värme


Sinnena är på helspänn, varje andetag känns vibrerande härligt


Njuter av stunden som blir given, delar euforin och själsiga frid uppstår




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 262 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-08-19 09:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint skrivet, Lars!
2013-08-24

  anits VIP
Vackra rader
2013-08-21

  agneta pichler
tjusigt.. med bild helt komplett
2013-08-20

    ej medlem längre
Kan bara säga åhh vad fin ;)
2013-08-20

    ej medlem längre
"på stjärnbeströdd jord"
Snyggt.
2013-08-20

  Carina Bendix
Varmt, vackert och fridfullt.
2013-08-19

    ej medlem längre
Ljuvlig..
2013-08-19

    ej medlem längre
En varm och skön närhet känner jag i dina ord.
2013-08-19

    Dan Myrbeck
Vacker, särskilt:

"Låt oss Vandra genom världen på stjärnbeströdd jord"
2013-08-19

  Rozsi.kovacs

så öm o ljuv
2013-08-19

  Fem hjärtan VIP
Så vackert kärleken flödar ur Ditt hjärta
2013-08-19

    ej medlem längre
vackert!
2013-08-19

  Maj-Lis VIP
Ömt om den underbara kärleken
2013-08-19

  Angel of love
Ömt och kärleksfullt.
2013-08-19

  bumerang
Stjärnbeströdd jord,
själslig frid
ljuvligt, varmt, lockande.
2013-08-19

    ej medlem längre
Kärleken har talat...
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin