Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slakt

Styckmästarna
försvarar ivrigt
att kvalitén
har blivit bättre
trots att enskilda bitar
ruttnar

För styckmästarna
är inget heligt
slakten går vidare

Det som var gemensamt
är ett minne blott

Det är öppet mål




Fri vers av AA VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-21 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP