Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad i en mardröm

Min mörklila längtan

strängar av blod

Besudlad av livets helvete

rycker ut lungorna

spikar upp dem på väggen

skrattar ljudlöst

 

Hjärtat tittar på

vädjar om nåd

Ignorerar

Hostar upp de få delar

som är kvar av det

Slutar andas

 

Vaknar upp igen

i en dator

1-0 till världen

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-08-21 03:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dramatiskt och skrämmande...ungefär som livet kan vara.
2013-08-24

  Maria Sundelin VIP
Mardrömmen i sitt esse
Det gör ont.
Kramar
2013-08-22

    ej medlem längre
Bra känsloflöde bra diktat.
2013-08-22

  petter rost
Ibland är du makalös! Ditt poem är så att jag till slut blir glad att du ändå vaknar upp, även om det är i en – dator! I sanning 1–0 till världen. Som vanligt när det gäller dina texter får jag för mej att också detta poem är snabbt, dvs ingenting du suttit och vridit och vänt på och prövat den ena formuleringen efter den andra. Det andas allt för mycket liv för det, direkt som en stöt ur varelsen Du... och det träffar också läsaren som en stöt. "Min mörklila längtan" är en väldigt vacker fras...
2013-08-21

  Lars Hedlin
Känsla och frustration i denna
2013-08-21

    ej medlem längre
Stark och berörande..kram
2013-08-21

    ej medlem längre
Svåra upplevelser att gå igenom.
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP