Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår värme är evig!

Jag kan känna hur du ler när du tänker på mig


Känner dina andetag och hur dina ögon glittrar i åtrå


När du viskar mitt namn så är jag redan där bredvid dig


Känn hur mina armar tätt omsluter dig 


Känn hur jag kysser dig


  Vår värme är evig, i hjärtats djup bor vår kärlek


 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 261 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-21 09:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert och kärleksfullt
2013-08-22

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastisk känsla i orden...
2013-08-21

    Dan Myrbeck
Många män kan inte uttrycka känslor så bra som du kan. Med poetiska formuleringar blir det ännu bättre - och det levererar du!
2013-08-21

  Rise Little One
Två som dansar tango här ;)
2013-08-21

  Anya VIP
Ett fint närmande ser jag.
2013-08-21

  Nina.H
Ömt och vackert Lars!!
2013-08-21

  Maj-Lis VIP
Kärleksfullt
2013-08-21

  Tess74
vackra ömma ord om kärlek
2013-08-21

  Angel of love
Värmande vackert och kärleksfullt.
2013-08-21

    ej medlem längre
Vackert kärleksfullt ;)
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin