Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara andas

Stå i regnet,
låt håret klistra sig fast
i ansiktet.

L y s s n a.

Känn hur dropparna
smattrar
mot din hud.

En lättnad
när allt sköljs bort.

Smärta.
Besvikelse.
Förhoppningar.


Stå i regnet
och bara andas.




Fri vers (Fri form) av Flickanidecember
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-21 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickanidecember