Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömde så ljuvlig att min avlidne Tore kröp ned vid min sida i sängen. Bild från eget album.


Sängkamrat i natten


Som om Du ville säga att

jag är inte långt borta

utan helt nära dig


Jag hjälper dig

på allt sätt och

ber för barnen


och följer dig

i vardagen

och bistår


Fortsätt bara

leva nära Gud

där finns jag


och har fullt upp

att tjäna i alla

Guds syften...


Snart möts vi igen

men både du och jag

har mycket att uträtta


Ännu är inte tiden

mogen för återförening

men dagen nalkas med hast




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 591 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2013-08-21 15:21



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Grattis även till en plats bland de fem uppmärksammade!
2013-08-26

  Eaglemountains VIP
Berörande och vacker text
2013-08-26

  Ninananonia VIP
Berör i hjärtat..
2013-08-24

    maija tuori

Härligt ,gammal kärlek rostar aldrig !
2013-08-23

    ej medlem längre
Du är både mogen å kärleksfull!
2013-08-22

  annaregina
Fin dikt om saknad och närhet! Ja vårt liv ligger i Guds händer! Det personligt upplevda gör sig alltid bra i skrift. Ha det bra Bibi!
2013-08-22

  anits VIP
Mycket starkt och berörande skrivet
2013-08-21

  Palett
En underbar dröm med budskap !
2013-08-21

    ej medlem längre
En fin dröm.. och en tröstande tolkning.
2013-08-21

  Chawa VIP
Ett varmt nära möte fyllt med tröst och hopp!
2013-08-21

  mare VIP
Hoppfull rader
2013-08-21

  Eva Helene VIP
Vackert och gripande om närvaro över tidens gränser.
2013-08-21

  Maj-Lis VIP
En fin dröm...full av tröst
2013-08-21

    ej medlem längre
Fin påminnelse om återseende.
2013-08-21

  ResenärGenomLivet VIP
Varmt och fullt med tröst...
2013-08-21

  Seglaren
Så fint och ömt.
2013-08-21

    ej medlem längre
Så vackert skrivet om den sanna kärleken!

Bokmärker!
2013-08-21

  walborg
Gripande och vackert att läsa om den levande kärleken
2013-08-21

  Rise Little One
Ibland har man sådana drömmar, kan inte förklara men det känns så verkligt
2013-08-21

  peter markurth
surrealistisk känsla av längtan...
2013-08-21

    ej medlem längre
En varm och innerlig dröm som skänker tröst och kraft.
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP