Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Milan Kundera "The Greek word for "return" is nostos. Algos means "suffering." So nostalgia is the suffering caused by an unappeased yearning to return."


Nostos


som om
vi inte vore människor
bortom bortom
jag gräver fingrarna in i detta
utan förklaring
utan annat syfte
än att samla

allting glider
överväldigar
utmanar
kräver

som musik
allt för delbar




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 276 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-21 20:08



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Sträcker på mig och försöker bli den där delen
du inte kan låta bli att samla på dig ...
Du fattas mig ...
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP