Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om halsen

Röda pärlor
Trädda på ett rött band
Vågar jag bära er
Där jag vill se er
Till slut




Fri vers av Dwixel
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-22 16:19



Bookmark and Share


  Vitalis
Deep, that feeling.
Nicely written.
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Dwixel
Dwixel