Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket oklart

Vem är jag, i den röda hatten bakom stängsel och elektricitet? Är jag guds nåde, är jag ett inbitet fan, av dina stötar, när du hoppar och glimtar till, rasslar och prasslar i löven, som hela jävla september, oktober och november...Jag kan skåla, säga hallå, tjenare, är det bra,ja, visst, själv, sådär, jaså, vadå, nej, det är lugnt, helg snart, fint väder också, ja, visst..."grisar som hånler"...Nej, jag rakar mig hellre, med noggrann urvalsprocess, av engångsrakhyvlar..."Här, vill du raka fittan?" Släng upp hela röven, släng den på väggen, studsa den i golvet, låt den rulla ned för trappan, ut på gatan och iväg ned till sjön, där den till slut guppar i land och finner sin rättmätiga ägare..."En röv rikare" Du har inte förstått nånting av det jag sagt hittills, men vad jag vill säga, vad anbelangar just detta, så är det som så att...Det stod på en lapp jag hittade på er toalett här intill, den är undertecknad E.Lucifer...Är det någon som heter så här inne? E...borde ju rimligen vara Egon...men det kan ju vara Lasse också, som har undertecknat falskt...Har vi någon som heter Lasse, och som vet att han brukar teckna falskt på lappar och sedan lägga dem på en toalett?

Jag är en kringdrivare i dina händer, i ditt hjärta och dina lungor
Jag kan dina rytmer, jag vet dina ränder.

Jag kan dina ärr och din dragning till dessa abstrakta tungor

Som inte talar i klartext, som inte kan annat än bekräfta en ofullständighet, för en sån som du och jag, i en situation som denna...

En sten




Fri vers (Spoken word/Slam) av Rasmus Ström
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-23 00:15



Bookmark and Share


  Chorin Raphael
Jag förstod långt ifrån allt men...de sista raderna var väldigt fina. Speciellt:"jag kan dina rytmer, jag vet dina ränder". Wow, starkt
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Ström
Rasmus Ström