Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


vår väntan



vek ihop natten

slätade ut rynkorna

innan du omsorgfullt

hängde in den

i björkallén

väntade vi

ville gå vidare

men nyheten hade precis

nått fram till oss

barn i alla länder

lider

krigsbarn

i Syrien

romska barn

i Europa

försakade barn

i Sverige

skådar ut över världen

genom vår TV

stod vi öga mot öga

barn

såg dig och mig

medan vi

sakta vek undan blicken

ställde oss bland träden

där

under björkarnas sorgtyngda grenar

var det bara du och jag

och maktlösheten

som fyllde vår väntan






Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-23 07:16



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Ett mycket viktig innehåll.
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP