Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det enda som skrämmer är att riskera att fastna i en mellanvärld


Frid

______________

Andades nära döden igen

kände inget  annat än

befrielse




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-08-24 02:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag ber om ursäkt !
Visste inte..
2013-08-29

  Magica VIP
Nej, inte särskilt trevligt att andas så nära döden som jag gjort.
2013-08-29

    ej medlem längre
Vad härligt att du andas
precis som oss andra,
frisk luft..

Härligt , eller hur ?

2013-08-29

  Lars Hedlin
Starkt berörande ...Lev med oss här och nu istället vännen! kram
2013-08-25

  petter rost
I den andningen kan det ibland finnas befrielse, verklig befrielse - som när livet har slutit sej i ett övermäktigt NEJ eller fastnat i 'mellanvärldens' varken-eller.
Som jag känner dej och läser dej tycks mej risken att du skulle fastna i en 'mellanvärld' försvinnande liten - mycket kan nog hända dej då du är en varelse som lever rakt ut, men inte att "fastna i en mellanvärld".

Så mycket kraft i så få ord - magiskt!
2013-08-24

    ej medlem längre
Livet är en kamp. Det är det som är livet. Och du tillhör livet och är värdefull.

Visst behövs du mer än någonsin.


Kram.
2013-08-24

  Maria Sundelin VIP
Så stark
Jag hoppas dock du väljer livet
Kramar
2013-08-24

    ej medlem längre
Hoppas du får behålla friden en stund, vad som väntar i kommande dagar vet vi inget om.
2013-08-24

    ej medlem längre
genom att skriva..och det
gör du fint..eliminerar du
risken..att kunna fokusera
kram
2013-08-24

  Federico Romano
Dröm Magica, en liten stund, en annons, ett möte kan förändra mycket, om allt går som jag vill så är jag i Etruskernas spår i höst, igår jag fick höra att min lilla flicka älskar mig då jag mötte henne av en slump, jag är inte biologisk, men tycker om henne mycket, vi håller oss uppe, ciao..
2013-08-24

    ej medlem längre
Har träffat på den jag också...trevlig prick!
2013-08-24

  Peter Stjerngrim VIP
Det är ingen befrielse att vara där
innan man helt färdig med det man
är ämnad för är här där vi lever och är ...
Du har alldeles för mycket kvar
innan du vidare till andra sidan ska!
Mellanvärlden är vad jag betecknar som
karantänen och eller där vi hamnar
för att fullgöra så mycket som möjligt
genom att stötta någon som är kvar
och som vi älskar ...
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP