Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fantomfingrar

skottlossning
jag hade glömt västen
träffades omedelbart
höger sida under revbenen

låtsades dö, dog jag?
blodet smakade körsbär

vems var tungan
som klöv mig skendöd
slickade såren variga
och innerörat vått

vems var
handen som smekte min kind
fantomfingrar
släpper taget om min hals




Fri vers (Fri form) av normal.tv
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-24 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

normal.tv