Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väljer bort

ni får hata mig, det får ni
det gör ni
stirrar ni hånfullt med era nackar

väljer bort
som bara välbeställda kan

allt emedan
jag sväljer vatten
trampar blod

och bläcket
grumlar iris
som en solförmörkelse

ni som har
ni som aldrig
ni som kan




Fri vers (Fri form) av normal.tv
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-06 22:41



Bookmark and Share


  justine fox
"ni som har, ni som aldrig, ni som kan"

SÅ BRA
2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

normal.tv