Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avstånd

hur ska jag bli kvar,
fastna
när den här stan rinner av mig

och luften här, den håller oss på avstånd

går gator fram,
svarta av regnet som föll
försvarslöst,
det binder marken till skyn
binder mig till min hud, den löser upp sig nu
som dom blödande isarna
när vintern inte orkar mer

staden,
den skyddar inte längre
fasaderna krackelerar
betong mot betong mot hud som skrapas loss

och molnen skymmer skuggorna




Fri vers (Fri form) av normal.tv
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-06 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

normal.tv