Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HOC EST ENIM CORPUS MEUM





vibrerar

högfrekvent

genom oordning

skapas skenbar ordning

som till synes

skiljer



förflutenhet

samtid och framtid

ordnas nu

separeras

som i ett trollslag

och domar

faller

genom

utsagor




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-24 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP