Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett landskap

 

 

Jag ser dig

och du ser mig.

 

Vad du ser hos mig

förstår jag inte.

 

Det jag ser hos dig

är något helt annat.

 

Du har ju allt

som är vackert.

 

Allt med dig väcker

drömmar,

väcker fantasin.

 

 

Du är som ett underbart

lanskap.

 

Ligger där framför mig

en grön blomstrande äng

med två kullar.

 

Där solen strålar fram

och lyser där

källan springer fram.

 

Du är

det landskapet!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-25 10:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint!
2013-08-26

  anits VIP
Så fint och ömsint skriver du
2013-08-26

  Rise Little One
Man kan bara se det man vill se... Vad den andra ser hos en är ofta en gåta som brukar ta tid att lösa... men ack, vad spännande resa...
2013-08-25

  träsnidaren
Mycket vackert!
Igenkännande.
2013-08-25
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP