Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt om saker som suger

Världen har många problem att lösa

Som att människor är lite väl religiösa

Varför finns alla äckliga typer

Som snor saker, bränner, skjuter och stryper?

Man måste bli snällare mot alla djuren

Nu är den sista potatisen skuren!

Så heter det inte men det blev så ändå

Vad är Assad med kompisar höga på?

Vad har Ryssland emot homosexuella?

Har medmänsklighet bara upphört att gälla?

Nu måste jag dra så här mitt i dikten

För att hinna med bussen. Nähä du, där gick den

Då måste jag fortsätta emo-gnället

Varför är vi kvar i jägarsamhället?

Jag förstår inte riktigt vad som är dealen

Med gäddhäng, Rice Crispies och Döden på Nilen

Okej, det blev ganska dåligt, det här

Men jag tror ni fattar vad kontentan är




Bunden vers (Rim) av Ludvig Nyberg
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-25 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nyberg