Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick (AF)...

 

Chefen för AF, Bermudes-Svankvist

tvingas nu avgå och åker off pist.

Hon behåller sin lön

men gör ingen avbön,

och platsjournalen visar på platsbrist. 

 

 

(c)tk.




Bunden vers (Limerick) av thyra
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-25 23:05



Bookmark and Share


  aol
gillas bra sagt och tänk,
2013-09-07

  Lars Hedlin
Bra fångat!
2013-08-26

  Ordregnspoeten
Härligt skrivet av dig tycker jag. Det är just det här som behövs i våra dagar för att visa att vi ser och reagerar.
2013-08-25
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra