Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvarvarande skärv

Vad gömmes i det bultande bröst,
som en gång i tiden brunnit?
Finnes där ännu en låga,

förminskad av rädslan att våga,
ge liv åt det som befunnits,
svagt, kraftlöst och utan tröst.

Det som finns kvar av det som dog,
är hoppet om det som förenar,
hoppet att en gång, kanske ändå,

ett hjärta kan kanske förstå,
vad själens röst säger och menar,
hoppet att en gång få vara nog.




Bunden vers (Rim) av Unikum VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-26 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unikum
Unikum VIP