Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilen

_______________

Sorgbeströdda ängar

Längtan bortom ord

Vandrande hinder

framför mig vart jag än

för mina steg

 

Landskap av stängsel

Kärlek utan lycka

Fönster av kristaller

En fjäril beskådar mig

möter sorgsen min blick

 

Flyger mot rutan

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-08-26 02:38



Bookmark and Share


  Federico Romano
Passion lever man & då finns kärleken, i livet så kommer den i våger tills man finner..
2013-08-29

    ej medlem längre
Underbart smekande !!

Tack ;)
2013-08-29

  ULJO
Magiskt vackert detta
2013-08-27

    ej medlem längre
En toppentext helt enkelt!
2013-08-26

    ej medlem längre
Så vacker!
Tack!
2013-08-26

  Christer Foghagen VIP
Vacker!
2013-08-26

  Maria Sundelin VIP
Ett vackert vemod
Kramar
2013-08-26

  Flicis VIP
en djup text, på min ära
2013-08-26

  Lars Hedlin
berörs av det du skriver..mycket bra!
2013-08-26

    ej medlem längre
Mycket fin poesi.
2013-08-26

  petter rost
Glasväggen, ja skärmen av pansarglas mellan livets ja och nej. En sorgligt vacker poesi...
2013-08-26

    ej medlem längre
Tankar som får hela mig att se...hur livet ter sig här och nu. Kramar gärna om dig och får dig att le, med värmen som du så gärna vill se.
2013-08-26

    ej medlem längre
Starkt beskriven längtan.

Tycker mycket om.
2013-08-26

    ej medlem längre
Mörk bild av instängdhet.
2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP