Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Vaket!" Håkan Grapenfalk


EN HIMMELSVID SKILLNAD

Män åker till Mars.
Kvinnor åker till Ullared.




Övriga genrer (Aforism) av Jonas Hellström
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-26 09:13



Bookmark and Share


  Nina.H
Så sant!! Jag är ett levande
bevis.. som den kvinna jag är! :)
2013-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström