Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drick min själ!

Lämna inget kvar av mig


Ge allt tills jag bara är skinn och ben


Dinera på mitt kött som det vore din sista måltid


Drick min själs energi fyll på och släck din törst


Slicka sedan upp resterna av det som finns kvar




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 276 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-08-26 09:31



Bookmark and Share


  Suzie B VIP
Helt underbar!!! :-D
2013-08-28

  Carina Bendix
Stark och het!
2013-08-27

    ej medlem längre
Öpnnande själsmod.
2013-08-27

  Ninananonia VIP
Känslosam poesi :)
2013-08-26

    ej medlem längre
Mäktigt å kraftfullt! Kram /Daniel
2013-08-26

  Rozsi.kovacs

bra fångat en suvären text
2013-08-26

    ej medlem längre
Styrkan ruskar om och berör...
2013-08-26

  KattenKin VIP
Häftig, gillar uppdukningen, även om det handlar om energitjuvar eller inte!
2013-08-26

  Anya VIP
Lite djuriskt, både text och bild!
2013-08-26

  Tess74
Mätt och nöjd :) Starkt diktat
2013-08-26

    ej medlem längre
Mäktig!
Vacker talande bild
Tänker...
Liv vs död
Tack!
2013-08-26

  bumerang
Andligt och djuriskt raseri
på samma gång. Grrr!

2013-08-26

  Angel of love
Wow älskade den här!
2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin