Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen sätts fri

en övergiven liten själ

blöt och förtvivlad

i kallfuktigt sensommargräs

exalterad, ja nästan hänryckt

av blommans skönhet

hade den trasslat in sig

i klibbig tjärblomster

de andra själarna

hade inte tagit notis om blomman

dragit vidare genom ängen

och kvar blev

den lilla

övergiven och vilsen

varsamma fingrar

löser stjälkarna

sakta

lyfts jordiska bojor

och själen

sätts fri




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-27 17:18



Bookmark and Share


    tehdog
faktiskt väldigt vackert.
2013-08-29

  PPQ
så poetiskt vacker
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP