Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HIMLEN

 

är så vacker i kväll

den rodnar

vet inte varför

bara

skulle vilja veta

men den måste få

vara




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-27 20:24



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Det är mysigt att bara titta och stilla beundra.
Få ro i själen.
2013-08-28

  Lars Hedlin
Vara i stillhet och bara titta på det vackra .......
2013-08-28

    ej medlem längre
den här hade en tredje dimension... mycket bra
2013-08-28

  aol
underbart skaldat här fina Mai-Lis
2013-08-27

    Dan Myrbeck
Är nog pga
din skönhet
och att du är
så het .. !!
2013-08-27

  stig wikman
JA .
Du är bara för
underbar
MAJ-LIS.
2013-08-27

  Bibbi VIP
Applåd!
2013-08-27

  M M Mannheim VIP
Du för din diktform till nya nivåer med varje dikt du skriver.
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP