Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
samspel och samsas det behövs en god följare för att göra en bra förare det behövs en god förare för att göra en bra följare


DANS


i dansen
i famnen din
för
du mig ljuv

i dansen
kan vi
i rytmens linjer
skapa konst

i dansen
kan vi
i känslans djup
stöpa form i guld

i dansens alkemi
skapar vi guld
blandar vi
oss själva

i kolvens botten
virvlar vi
svävar
nästan flyger vi

våra fötter
våra steg
följer
musiken

vars och ens
vara
blir bådas
tillsammans

sista tonen
klingar av
tack
för dansen

tack för
den rena
starka enkla
DANSLYCKAN





Fri vers av glasa VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-28 10:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra dikt!
2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP