Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mig att glöda!

Det finns saker jag gjort som jag inte är så stolt över


Det är ingens fel bara mina val som inte alltid varit så bra


En sak som jag däremot gjort rätt är mötet med dig


Du får mig att glöda vackert och varmt


Ibland känns det så frustrerande och smärtsamt


Men jag försöker att dölja just det


Känns så gott inom, du får mig att känna mig som en man


Älskade förlåt mig för att jag ibland är lite för mycket


Kan inte låta bli att skaka ..saknar dig….oss


Tänker på att rymma bort ibland och sova bland mjuka moln med dig


Älska hela dagen och natten, oh vilket äventyr


 Ingen annan förstår vår passion förutom vi i sammansmält kärlek


 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 307 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-08-28 11:10



Bookmark and Share


  Eliza-69
Vackert så, gillar den starkt
2013-09-15

  ResenärGenomLivet VIP
Det är inte lätt att vara människa och alltid göra rätt saker...men man lär så länge man lever...fin och nära text...
2013-08-29

  Carina Bendix
Underbar kärleksförklaring till din fru! :)
2013-08-29

    ej medlem längre
"En sak som jag däremot gjort rätt är mötet med dig"
Just.
2013-08-29

  anits VIP
Så fint och kärleksfullt
2013-08-28

  Palett
Fin uppriktig text !
2013-08-28

  agneta pichler
oj.. så kärleksfullt smärtsamt..

passion är de finaste och farligaste som finns
2013-08-28

    ej medlem längre
Vackra ord om vackra känslor.
2013-08-28

    Dan Myrbeck
Bra, särskilt
sista meningen!
2013-08-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Vill också rymma i kärlek!
2013-08-28

  Angel of love
Väldigt vacker om kärleken i livet.
2013-08-28

  Fem hjärtan VIP
Så vackert om din stora kärlek!
2013-08-28

    ej medlem längre
Härlig beskrivning som säkert känns igen av många... att kunna förlåta en kraftfull gärning som fler skulle försöka sig på.

/Daniel
2013-08-28

  Tess74
jättefint!!!
2013-08-28

    ej medlem längre
Vad fint skrivet, känner som du och det viktigaste är, vi älskar varandra. I både goda tider och de svårare. Puss min underbara man <3
2013-08-28

  Rise Little One
så som det bör vara ;)
2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin