Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD VET JAG

 

 

Redan

 

förbereder sej

 

naturen

 

inför våren

 

 

Vad

 

vet jag

 

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-28 12:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, visst gör den det...fint...
2013-08-29

  Lars Hedlin
Allt börjar på nytt................
2013-08-28

  stig wikman
Ja ,
och jag älskar
hösten och
förberder mig
för den .
KRAM
VÄNNEN.
2013-08-28

    ej medlem längre
tänkvärt..bra!
2013-08-28

  Bibbi VIP
Visst är det så.
2013-08-28

  Mona Nordkvist VIP
Cirkeln sluts och det börjar om igen.

2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP