Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs gärna min dikt STALKER


TANDLÖS RÄTTVISA

Under ytan lever de outtalade orden sitt hemlighetsfulla liv. Förbjudna att yppas. De revolterar. Sjuder av hämnd. Vill ut i frihet!

Men inte ens tanken får tänkas. Att man önskar någon Döden. Ändå finns tanken där. När ingen annan utväg till synes finns.

Å andra sidan. Har någon i skydd av eventuell psykisk åkomma, rätt att förstöra andras liv? Trakassera och fabricera lögner. Förpesta ett annars fint och lyckligt liv.

Rättvisan är för tandlös. Brotten är inte tillräckligt allvarliga för rejäla domar. Det innebär att man får stå ut. År efter år. Trots ny lag om olaga förföljelse (stalkning).




Prosa av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-28 16:35



Bookmark and Share


  Mikael Ekman
Intressant och gripande, dunklet och mystiskt.
Svarta moln som skymmer solen.
2013-08-29

  Lars Hedlin
nÅGOT SOM MAN INTE ÖNSKAR
2013-08-28

  peter markurth
man kan begå relativt allvarliga brott i sverige, får skyddstilsyn etc, men en dag pang de samlar allt en individ gjort, det blir långa fängelsestraff etc...
2013-08-28

  Jeflea Norma, Diana. VIP
lite kompl.Så man måste bli anmäld av stalkare du har att attackerad Honom/Hon för att han eller hon har rätt att gå och nosa dig i arsle, så det är strid mellan två individer som har rätt att röra på sig fritt på egen risk. Men man kan lösa med tv 3 med dolda kamera, och då fixar sig tvångbetende terapi för psykopater som kanske skall ha samma öde som i Täby och Norrtälje mentalt sjukhus bränns till grunden.
Så det är står problem med human-zombie som förföljer.

2013-08-28

  Jeflea Norma, Diana. VIP
I brist på bevis sade en lagom perverterad domare, visa vad skall jag bevisa svarade jag?
Har du inte råd med en tårgasspray med färg och utan och förblindar förövaren!
tårgassprays som fins billig tekniska magasinet runt 170 sv. kr. hur kan jag gå med ärendet vidare då annars? Om någon inte anmäller dig?
Har du tur och blir anmäld för stalkning, då kan eventuell svara varför gjorde du så?
Aldrig man kan veta vem följer vem?
Tänk att jag har två fina äkta naturella att visa men stackars Stalking är en silikon butelj eller helt bröst lös.
vilka zombie på jorden!
2013-08-28

  Palett
Låter hemskt att råka ut för !
2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP