Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intermezzo (tessile)


Detta var en miljö i vilken han kände sig främmande. Med viss tillfredsställelse noterade han visserligen att han numera trivdes bakom frackskörtet. Det övriga var svårare.

- Me permettre d\'introduire Le Comte de Germain!

Han försökte hälsa på ett sätt som skulle uttrycka tillbörlig respekt för ett berömt och adligt namn och samtidigt genuint ointresse för att ta upp en konversation. Bugningen blev ändå på något vis för djup och det ratschande ljudet av byxsömmen som sprack påminde honom om den första riktiga åskvigg som visar att ovädret nått fram.




Fri vers av R.M.Z.
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-03-07 08:40



Bookmark and Share


  Proverbe
"Neeej...."
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

R.M.Z.
R.M.Z.