Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


Kränkning





du förlorade

något heligt

när du slog upp ögonen

gick han bara rakt igenom

du såg det nog

men vågade inte känna efter



men efter en tid

blev tomheten

allt tyngre

och sakta

tvingades du inse

att bördan du bär

är saknaden efter

det som stals

/-~-/

han tog något

heligt

ur dig

och lämnade

inget

kvar





Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-28 22:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väl formulerat.
"när du slog upp ögonen
gick han bara rakt igenom"

2013-08-29

    ej medlem längre
knivskarpt
2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP