Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tripp

Ni söker döden, komma hit oinbjudna, vad i helvete, sparka er i ansiktet, pissa er i käften, karva ut era känslor och göra mos av dessa, det kallas för etik, moral och andra oantastliga tramserier utan karaktär, flickan jag älskar blev fylld av mig, natten randades sitt slut, ciggen brinner, sakta sjunker solen ned i havet för att slockna, vilken resa vi såg, nu är vi kära




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-29 01:40



Bookmark and Share


  Annika Persson

Vet du något om den eviga sömnen? Jag är ett elakt spöke
som ställer till spratt för människorna. Balar på känslor
kan likna hö ibland, varför lär ni er inte att leva? Man
får lust att pissa er i käften, men jag gör det inte.
Som barn var jag med om hur en kanin pinkade i min
mun, och denna oförrätt skulle prominenta J A G
aldrig göra. Jag är en etisk ängel, och är besviken
på att människorna inte kan vara närmre verkligheten.
Vet du vad man skulle göra? Jo, slänga alla TV-apparater,
stereos, mobiltelefoner, kylskåp, frysar, ja, allt i huvudet
på folk, och fråga vad de ska med alla prylar till?

2013-08-29

    ej medlem längre
Så förbannat bra!

kram

Daniel
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth