Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min största kärlek

__________

Älskar att lyssna på dina ljud

få dig att harmonisera med mig

En tröst att jag kanske snart

kommer att kunna ha dig

 som min största kärlek igen

Min älskade musik




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-08-29 04:10



Bookmark and Share


  ULJO
Musik och kärlek hör ihop
2013-08-31

  Maria Sundelin VIP
Låter som en bra kärlek
Kramar
2013-08-29

    ej medlem längre
Underbart när man kan njuta av musik.
2013-08-29

  petter rost
Du - och så musik i nivå med dej... Det blir ett oslagbart par. I visshet lämnar jag över några blommor till gratulation!
2013-08-29

  Stefan Höglund
Går vid din sida.
2013-08-29

  Edgar Allan Ågren
jätte fin
2013-08-29

  Lars Hedlin
Så fint och ömt!
2013-08-29

    ej medlem längre
bra text med en vändning på slutet
2013-08-29

    ej medlem längre
Fint! Stort!

Musiken är beviset för att människan har en själ, sa Marcel Proust, det är inte svårt att se hans tanke.
2013-08-29

  Kaptenlöjtnant
fint


2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP