Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra andetag längtar!

 


På avstånd viskar vi att vi vill vara oss nära


Fortsätter att ge utan att be


Som en virvelstorm rör vi vid livet


Våra andetag längtar


 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-29 09:51



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Mycket vackert!
2013-08-29

  Rozsi.kovacs

Vilken härlig längtan och när man når fram ifrån sin trängtan
2013-08-29

  bumerang
Längtan
I mellanrummen
I alltet
I Andetagen
En text att mötas i.
2013-08-29

  Stefan Höglund
underbar text tänkvärt
2013-08-29

  Anya VIP
Vackert! Tycker om virvelstormen och sista raden extra mycket!
2013-08-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut allt man
längtar till drar
i en alla dar så
länge man har
sig här kvar!
Väl skrivet!
2013-08-29

    ej medlem längre
mycket fint!
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin