Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill bara vara Jag!

Vill inte vara perfekt


Vill inte vara för snäll


Vill inte vara felfri


Vill inte vara för elak


Vill inte vara glömd


Vill bara vara JAG


 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 337 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-29 12:18



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Det är du om du accepterar dig själv/ kram
2013-08-30

    Birgersdotter VIP
Bra skrivet och tänkt.
2013-08-29

  Carina Bendix
Bra skrivet! Så känner vi nog alla..
2013-08-29

  Lindha W Gustavsson
Precis, var dig själv - bravo!
2013-08-29

  Fem hjärtan VIP
Du är du och en alldeles unik person, som mår allra bäst av att vara sig själv! Bra skrivet om detta...
2013-08-29

    ej medlem längre
Ja, fortsätt vara du...du är bäst på det.
2013-08-29

  Angel of love
Ja helt rätt man ska vara sig själv.
2013-08-29

  Maj-Lis VIP
Bra
Det ska vi vara ...Jag
2013-08-29

    ej medlem längre

Bra, kram ...
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin