Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden blir stark!

Ibland så kan saknaden ta över totalt och intensivt


Man känner en längtan och inom sig så värker det så fruktansvärt


Smärtan blir frustrerande och olidligt stark


Allt som räcker är ett ögonblicks sekund av ett fragment minne


 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 287 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-08-29 12:19



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Du är inne i fas som du snart har kommit ut ur. Ärrad men stark/ kram
2013-08-30

  Ljusletaren

2013-08-30

    Birgersdotter VIP
berör
2013-08-29

  Carina Bendix
Underbart och sant skrivet!
2013-08-29

  Fem hjärtan VIP
Berörs!
2013-08-29

  Palett
Så bra fångat !!
2013-08-29

  Rozsi.kovacs

Ja Lars ibland blir man så uppfylld av saknaden o längtan
så att huvudet nästan sprängs.. fint du förmedlar här
2013-08-29

    ej medlem längre
Längtan i dina ord berör.
2013-08-29

  Federico Romano
Saknaden är stark även om man vet att det bara gör ont..
2013-08-29

  Angel of love
Berör, ömt och fint.
2013-08-29

  Maj-Lis VIP
Bra...för så är det
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin