Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Renad

 

 

_______________

Skalar av ett lager av själen

samlar ihop lite grubblerier

lägger dem i en gryta

låter dem koka bort

Renar kastrullen sedan med sprit

Samlar ihop det rester som är

kvar av mig

Silar igenom känslorna

för säkerhets skull

För att åter bli renad

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-08-30 01:01



Bookmark and Share


  Mike
Oerhört starkt skrivet. Jag blir berörd och inspirerad.
2013-08-31

  ULJO
Magnifikt skrivet
2013-08-31

  Maria Sundelin VIP
Mycket bra och stark
Kramar
2013-08-30

  Ole Sunnerfjell
En lyckosam bearbetning som hittat det du vill sila bort, ger mersmak åt det som är värt att ha kvar
2013-08-30

  Lars Hedlin
Mycket bra...kram
2013-08-30

    Jim Friberg VIP
"I need some sentimental hygine"
2013-08-30

    ej medlem längre
Kanske ett sätt att vinna över det jobbiga i livet.
2013-08-30

    ej medlem längre
Applåderar !!!
2013-08-30

  petter rost
Blir det budgivning på avkoket, kan man sno åt sej resterna - du är en alldeles egen poet!
2013-08-30

  zallander
underbart
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP