Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varmt

Take off your wings
at the borderline
cause you know what it brings
to fly through the sun




Bunden vers (Rim) av Juliuz Caesar
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-30 09:01



Bookmark and Share


  Nanna X
jo, Ikaros, jag vet
2013-08-30

  Tess74
Snyggt. Gillar! mycket
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Juliuz Caesar
Juliuz Caesar