Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig

 

 

Jag känner mig itu

när du inte kan nås!

 

Hoppas du inte tröttnat 

på mig?

Det är du

som gör mig hel.

 

Jag vill inte

ta dig ifrån någon annan.

Men jag behöver dig

även om du aldrig

blir min.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-30 09:17



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert om längtan
2013-09-05

  Alva Johnsson VIP
Saknaden kan bli till en krydda i livet
om den är vacker
2013-09-05

  ResenärGenomLivet VIP
Kärlek och frustration...saknaden känns...
2013-08-31

  Carina Bendix
Mycket vackert!
2013-08-30

  Bibbi VIP
Känslan känns igen.
2013-08-30

  Angel of love
Saknad som känns
2013-08-30

  anits VIP
Så vackert om saknad om längtan
2013-08-30

  Rise Little One
Det är alltid underligt med saknaden och längtan... de kommer som vågor och det är svårt att besegra dem ibland..
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP