Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


Gemenskap II




Skolgårdsgrus

blödande knä

att hitta sin plats

sin roll

utmana

pröva

acceptera

en given

social position




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-30 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP