Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


i vinden vinkade din lock






jag blev stående

strax intill

kände jag din

lugna

andhämtning

satte sina spår

i mig

lugnade något ner sig

jag tittade djupt i dina ögon

såg inte mina

du vred undan blicken

fick mig att titta bort

betrakta mig från en annan vinkel

inse

att hårlocken

som du placerade bakom höger öra

kittlade på min näthinna

när jag skulle ta din hand

fick du syn på någon annan

Herr Gårman skiftade skepnad

blev grön

du vände dig

och gick rakt igenom

mig

skyndade på stegen

bakom ryggen

bort från mig

i vinden vinkade din lock




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-30 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP