Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avgrundsskålar



inifrån krälar det i magen
rinner ut i tårar
tårar som inte slutar
rinner i avgrundsskålar
fräter min hud
mitt sinne
i mitt huvud


ärlighet, medkänsla biter inte längre
låt bli


det krälar inifrån
går inte att hålla på plats


ska ångest
mörker
smärta
rota sig
bosätta sig
i avgrundsskålar




Fri vers av Sara Raimosson
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-30 23:34



Bookmark and Share


  Magica VIP
Stark text som berör!
2013-10-14

  Katinka VIP
Otäckt välformulerad poesi. Det är värst på natten.
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson