Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

Sakta
sluter sig
ljuset

För varje dag
krymper dagen

En ny tid
är i annalkande

Det yttre ljuset
har förhoppningsvis
givit energi
till det inre ljuset
som lyser i mörkret




Fri vers av AA VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-30 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP