Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


När musiken tystnar





förlåt mig

jag vet inte vems minne detta är

det flämtade förbi

nyss

sökte en mänsklig hamn

att besitta

det trängde sig på

ja, tvingade sig in i mig

om jag minns detta

vet jag alltså inte

men det kan ha hänt för länge sedan

eller precis nu

det var tisdag

det minns (jag)

du var upprymd och glad

men något hände

när du såg allt det där

var det något som gick sönder

i dig

tystnade musiken

strängar brast

den där kvällen kom

när festen började

gick du ensam genom tystnaden

och spårvagnens skarpa

vita sken

är det sista jag minns







Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 1026 gånger och applåderad av 36 personer
Utvald text
Publicerad 2013-08-31 10:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oerhört fint skrivet med innehåll som når in o berör.
2013-12-30

    Mimmi17
Grattis till utvald text! vackra, vemodiga rader
2013-09-26

    ej medlem längre
Som rinnande vatten
2013-09-20

  Rasehorn
Vajjert !
2013-09-13

    ej medlem längre
Berörande fint.
2013-09-06

  Christer Foghagen VIP

Tack till alla som har läst texten. Jag blir berörd av den respons jag får genom era kommentarer och er läsning.

Varma hälsningar till er alla!
2013-09-06

    ej medlem längre
skickligt
2013-09-06

    ej medlem längre
Briljant upplägg.
Härlig twist på slutet.


2013-09-05

    ej medlem längre
Spännande formuleringar!
Vemod
Tack!

2013-09-05

  Angel of love
Stark och berörande.
2013-08-31

  peter markurth
bra flyt
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP