Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minimal notis


så låt dem utvandra

för en stund fria från förtolkning
och tyngande ägg

ja låt dem utvandra

frige dem från torkade ben
och hyllors svaghet
befria dem från minnens tyngd
och alla våra drömmar

 






Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 394 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-31 12:27



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Att vara en del at sortimentet, eller att inte vara mogen vid flytten. Som en grön banan.
2013-09-01

    ej medlem längre
jag läser och undrar och tänker...
...vad i mej vill utvandra?

Skön text
2013-08-31

  Nanna X
vilken frihet den här texten utstrålar!
2013-08-31

  kerstin skriver VIP
jag stannar här en stund, låter mig utvandras lite.
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP