Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen


Konsekvenser






man får inte studsa bollen inomhus

den är hård 

och kan slå sönder husfriden

morsan bär papiljotter 

för farsans skull

om husfriden krossas

slutar morsan ha papiljotter

brorsan börjar supa och knarka

vi måste börja tjuvröka och snatta

jag vågar inte snatta

tänk om man pissar ner sig

fotavtrycken i det våta gula pisset

kan följas till vårt husfridslösa hem

farsan står inte ut

han hatar papiljottlösa morsor

hur fan kan du studsa bollen inomhus?





Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-01 10:10



Bookmark and Share


  kråkan VIP
gillar!
2013-09-02

    ej medlem längre
Briljant!!!
2013-09-01

  Rozsi.kovacs

En helt lysande text av dig
2013-09-01

  kerstin skriver VIP
jag gillar drivet i denna och sista raden är pricken över!
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP